Internationale flychartringer

Internationale flychartringer
English Deutsch Francais Italiano Español Português Svenska Norsk Dansk Suomi Eesti Polski

Vi byder Dem velkommen på denne hjemmeside. Vi er i stand til at kommunikere med Dem på engelsk samt på alle skandinaviske sprog.

Aircraft Charter World.com er et registreret varemærke hos Air Broker Center. Vi formidler chartring af fly og helikoptere i hele verden. Vi finder det rigtige fly i forhold til passagerantallet, rejsens formål samt i forhold til kundens øvrige krav og behov. Vi sælger ikke individuelle billetter men er i stand til at tilbyde flere forskellige flytyper og flyrejsemuligheder end et hvilket som helst ruteflyselskab. Vore tilbud er gratis.

Dette websted indeholder oplysninger om vore tjenesteydelser samt om:
 • Mere end 125 forskellige erhvervsfly, som kan chartres. Større fly, business jetfly, turbopropelfly, fly med dobbelt stempelmotor, fragtfly og helikoptere. Endvidere indeholder webstedet links til producenternes datablade.
 • Over 13.000 lufthavne i hele verden, lufthavnenes placering, grundlæggende informationer og kapacitet. I videst muligt omfang er der angivet links til lufthavnenes websteder.

Air Broker Center blev grundlagt i 1987 og er en af de ledende og største flymæglingsvirksomheder i Skandinavien. Vort personales viden sikrer Dem ekspertise med hensyn til alle former for charterflyrejser både store og små. Vi er på ingen måde begrænset til kun at omfatte de nordiske lande. Vi arbejder på verdensplan.

Flere tusinde flyafgange - men ikke når De har behov for det?

Selvom det sted, som De ønsker at rejse til, både har en lufthavn og ruteflystrafik, kan det være at flytidspunkterne ikke dækker Deres behov. Er der for mange mellemlandinger eller er afgangen blot på det forkerte tidspunkt? Vi har en løsning på disse problemer.

Flere tusinde flyvepladser - men ingen ruteflystrafik?

Europa har flere tusinde flyvepladser. Der ligger sikkert også en i nærheden af det sted, som De ønsker at rejse til. Hovedparten af flyvepladserne har ingen ruteflystrafik, så De kan ikke blot købe en billet og flyve dertil - dette gælder uanset, hvor meget De er i stand til at betale. Vi har også en løsning på dette problem!

Flere hundrede forskellige takster - men ikke netop den, som De ønsker?

Måske er Deres rejsegruppe stor og De er på udkig efter en bedre løsning end den, som ruteflyselskaberne er i stand til at tilbyde. Vi hjelpe Dem!

Løsningen er et chartret fly.
 • Uden tidskrævende mellemlandinger i overfyldte lufthavne.
 • Uden afventning af et afrejsetidspunkt, der er fastsat på baggrund af en anden persons behov.
 • Uden langvarig efterfølgende transport for at nå frem til den endelige destination.
 • Ofte med en overraskende fordelagtig takst.
 • Vi finder netop det fly til Dem. Hurtigt, effektivt og til den bedst mulige pris.
Vi tilbyder mange flere alternativer end et enkelt ruteflyselskab.

Vi er rådgivere men ikke et flyselskab. Vi giver Dem meget bedre muligheder for at vælge netop det transportalternativ, som passer bedst til Deres konkrete behov. Vi tilbyder mange flere alternativer end et enkelt ruteflyselskab.

Vi er uafhængige og arbejder kun for Dem.

Personalet har mere end 50 års kombineret erfaring fra mæglervirksomhed samt fra rute- og charterflyselskaber. Vi er fuldstændigt fordomsfri med hensyn til valget af det flyselskab, som bedst er i stand til at opfylde Deres behov. Vi har intet økonomisk tilhørsforhold med noget flyselskab og arbejder udelukkende for at varetage Deres interesser. Dette er Deres garanti.

Det rigtige fly til den rigtige pris.

Ved at indhente tilbud fra bogstaveligt talt alle flyselskaber, der råder over passende fly til løsning af den pågældende opgave, sparer vi tid og penge for vore kunder. Vi sørger for at finde det rigtige fly til Dem til den rigtige pris. Hver gang.

Brug af Air Broker Centers tjenesteydelser betyder følgende for Dem:
 • Tidsbesparelse. En opringning dækker hele branchen for flytrafik.
 • De har ikke behov for at søge på markedet.
 • Hurtigere tilbud. Vor markedsekspertise gør vort arbejde mere effektivt.
 • Gratis tilbud. Vi tager aldrig betaling for tilbud uanset det arbejde, som er forbundet med udarbejdelse af tilbuddet.
 • Ingen ekstra omkostninger. Flyselskaberne dækker vort honorar. Deres pris vil være nøjagtigt den samme som flyselskabernes.
 • Diskretion. Hvem rejser og hvornår - det er helt Deres egen sag. Ingen andres.
 • De ringer blot op. Vi gør arbejdet!
Flere tilgængelige lufthavne med et chartret fly.

Med et chartret fly har De adgang til mange flere lufthavne end med ruteflyrejser og ofte ligger den pågældende lufthavn tættere på Deres endelige destination. Alene i Europa findes der mere end 2.000 lufthavne men kun 10% af dem er omfattet af ruteflyselskaberne. Private charterfly når frem til alle lufthavnene. Dette websted indeholder oplysninger om de fleste af lufthavnene - klik på "Lufthavne" i navigeringspanelet til venstre. Eller klik her for Europa, Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Mellemøsten, Asien, Afrika, Australien/Oceanien.

Mere end 125 flytyper.

Vi samarbejder med alle velkendte flyselskaber og stiller højteknologiske fly til rådighed, som overholder kravene i standarderne, der er fastsat af de civile luftfartsmyndigheder. Hvis De har behov for et privat jetfly, finder vi et til Dem. Hvis De har behov for en jumbojet, er vi også i stand til at finde sådan en til Dem. Eller en hver anden slags fly uanset størrelse. Fragtfly, turbopropjetfly eller helikoptere - hvad som helst. Vi finder alle former for fly til alle former for opgaver. Hver gang De har behov for det. Og uanset hvor De har behov for dem.

For nemheds skyld har vi udarbejdet en række illustrerede datablade vedrørende de 125 flytyper, som det er muligt at chartre. Klik blot på nedenstående links for at få yderligere oplysninger om flytyperne eller benyt navigationspanelet til venstre.

Store Fly
Airbus A300
Airbus A319
Airbus A320
Airbus A321
Airbus A330
Airbus A340
Boeing Business Jet
Boeing 727-200
Boeing 727-VIP
Boeing 737 300
Boeing 737-400
Boeing 737-500
Boeing 737-600
Boeing 737-700
Boeing 737-800
Boeing 747-200
Boeing 747-300
Boeing 747-400
Boeing 757
Boeing 767
BAC 1-11
BAe-146
Canadair 700
Concorde
DC-10-30
DC-9-21
DC-9-41
DC-9-51
Fokker F-28
Fokker 100
Fokker 70
Lockheed 1011
MD-11
MD-80/81/82/83
MD-87